handige reisspullen waterfles decathlon

Staan deze handige reisspullen al op jouw inpaklijst?

Staan deze handige reisspullen al op jouw inpaklijst?

Als je op reis gaat, moet je aan veel dingen denken. Deze 6 handige reisspullen gaan bij ons áltijd mee. Heb jij deze reisspullen al op je inpaklijst staan? Voeg ze toe aan je eigen paklijst of bestel ze meteen.

Table Of Contents

1. Herbruikbare waterfles

Onmisbaar tijdens wandelingen en goed voor het milieu: de herbruikbare waterfles.

2. Powerbank

Een goede powerbank is onmisbaar als je op reis gaat. Vooral handig als je apparaten (telefoon en camera) snel leeg gaan, maar ook als back-up wanneer je ergens bent zonder stroom. Wij worden wekelijks gered door onze powerbank.

Ga je voor langere tijd kamperen, dan is een powerbank die je via de zon kunt opladen een goed idee. Ben je dit niet van plan, dan kan je beter een ‘normale’ powerbank kopen. Deze zijn vaak lichter en kleiner.

Tip
Kies voor een juiste balans tussen een compacte powerbank en een goede oplaadcapaciteit. Wij kunnen met onze powerbank met 6000 mAh onze telefoon bijvoorbeeld minimaal 2x opladen.

3. Regenjas

Naar welk werelddeel je ook gaat, vergeet niet om een regenjas in te pakken. Deze komt altijd van pas! Ook op tropische bestemmingen regent het regelmatig. Wij zijn fan van de regenjasjes van de Decathlon. Deze zijn klein, compact en erg goed betaalbaar.

4. Spork

Een ‘spork’ is een combinatie van een lepel, vork en mes in één. Het is een samentrekking van de Engelse woorden spoon, fork, knife. Een spork is ruimtebesparend en super praktisch, zo heb je altijd je eigen bestek bij de hand.

5. Slaapmasker

Een slaapmasker is ideaal voor in het vliegtuig, een lange busrit of een nachttrein. En natuurlijk ook voor in die accommodatie zonder gordijnen of raamverduistering (en dat is vaker dan je hoopt).

6. Cijferslot

Handig en veilig. Om je tas op slot te doen in drukke ruimtes, zoals een bus, een grote stad of als je je spullen achterlaat in je accommodatie. Een kabel zorgt voor extra veiligheid, je kan je spullen dan via de kabel vastmaken aan bijvoorbeeld een zwaar meubelstuk.

Tip
Kies voor slotjes met een cijfercode, dan heb je geen sleuteltje die je kwijt kan raken!

Reisartikelen.nl

Ook interessant

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *