Banh Xeo Ha Giang

Recepten

Binnen onze rubriek eten delen we ook graag recepten met jou. En niet zomaar wat recepten.

We hebben een aantal lekkere en makkelijke recepten voor je uitgewerkt, waarmee je eenvoudig iets kunt bereiden als je op reis bent, de ‘backpackers recepten‘.

Wil je nog even nagenieten van die prachtige reis die je hebt gemaakt? Maak het dan in je eigen keuken af met een heerlijk recept uit het land waar je bent geweest. Check snel de ‘wereldse recepten‘.

Met de ‘receptenzoeker‘ vind je gemakkelijk al onze gepubliceerde recepten. Er komen er iedere week meer bij.

Backpackers recepten

Vooral als je wat langer op reis gaat, heb je geen zin om iedere middag en iedere avond uit eten te gaan. Wij in elk geval niet. Na een tijdje ben je daar wel klaar mee en het kost je vaak ook nog eens veel geld. Maja, dan kom je weer bij die eeuwig terugkerende vraag: wat gaan we eten vanavond…

Thuis vinden we dat soms al lastig om te bedenken, maar op reis ontbreekt de inspiratie soms nog wel meer. Speciaal voor mensen zoals wij, maar ook zeker voor de (jonge) backpackers die misschien nog helemaal niet zoveel zelf thuis hebben gekookt, hebben we een oplossing: de ‘backpackers recepten’. Simpele en heerlijke gerechten die je op reis klaar kunt maken. Vaak met weinig ingrediënten en zonder al te veel poespas. Uiteraard kan je de gerechten ook gewoon thuis klaarmaken.

Als je terugkeert van je reis, zit je nog helemaal in zo’n lekker vakantieroes. Maar hoe goed we ons best ook doen, deze roes verdwijnt altijd weer sneller dan we hopen. En voor je het weet denk je alleen maar weer aan je werk en erger je je weer aan die trage mensen in de rij van de kassa. Snel, snel, snel.

Dé manier om weer terug te keren naar dat heerlijke en rustige vakantiegevoel, is het klaarmaken van de lekkerste gerechten die je op reis hebt geproefd.

Ruik de specerijen, proef de smaken… We garanderen je dat je vakantiegevoel meteen weer terugkeert. Al is het maar voor een avondje.

Om die reden hebben we voor jou een mooie selectie aan ‘wereldse recepten’ opgenomen onder het gelijknamige kopje. Zo kan je jouw vakantiegevoel in een handomdraai terughalen naar je eigen keuken.

Onder het onderdeel ‘Backpackers recepten‘ vind je makkelijke recepten om eten klaar te maken op reis (of thuis) en onder het onderdeel ‘Wereldse recepten‘ vind je de recepten van heerlijke wereldse gerechten.

In de ‘receptenzoeker’ vind je ál deze recepten terug én kan je filteren op het soort maaltijd (diner, ontbijt, etc) en ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld nog wat eieren over die op moeten, maar weet je niet wat je hiermee moet maken? Kies dan in de receptenzoeker voor het ingrediënt ‘ei’ en je vindt onze recepten waarvoor je eieren nodig hebt. Super handig toch?