Samenwerken reislekker.nl cover

Samenwerken

Samenwerken

Wij zijn gepassioneerde en avontuurlijke reizigers en via onze website en Instagram willen we deze passie op zoveel mogelijk andere (potentiële) reizigers overbrengen. We werken daarom ook dolgraag samen met mensen en bedrijven die óók een passie hebben voor hun dienst of product. Wij staan open voor iedere samenwerking die past bij onze doelgroep en waar we zelf ook voor 100% achter staan. Uiteraard moet er een link zijn met reizen of eten. Dus heb je een product, idee, activiteit of iets anders dat hierbij past en wil je graag met ons samenwerken? Lees dan snel verder. We horen graag van je en kijken uit naar een leuke of lekkere samenwerking.

Onze doelgroep

Iedereen boven de 18 jaar die houdt van reizen, lekker eten, actief bezig zijn (buiten) en die avontuurlijk is ingesteld. Onze doelgroep is over het algemeen dan ook niet te vinden in een buffetrestaurant van een all inclusive resort of op het dek van een cruiseschip. Onze volgers willen graag nieuwe dingen ontdekken en vinden het juist leuk om hun eigen reis samen te stellen. Van beginnende backpackers, tot stedentrippers, doorgewinterde kampeerders of mensen die net als wij voor langere tijd op reis gaan. Mensen die op zoek zijn naar de beste deals. Meer reizen voor minder. We blijven tóch Hollanders.

Onze doelgroep is voornamelijk Nederlands. Onze website is dan ook niet voor niets in het Nederlands geschreven. We zijn een reislustig volk en er is eigenlijk geen buitenlandse bestemming geweest, waarin we geen Nederlander zijn tegengekomen.

Ondanks dat op onze doelgroep geen etiket van een specifieke leeftijdscategorie kan worden geplakt, bereiken we met name mensen tussen de 24 en 35 jaar.

Mogelijkheden tot samenwerken

Hieronder vind je verschillende vormen om met ons samen te werken. Klik op een van de mogelijkheden en lees hierover meer informatie. Heb je een ander leuk idee, maar staat dit hieronder niet genoemd? Stuur ons dan een berichtje, we staan open voor leuke en vernieuwende ideeën.

Heb je bijvoorbeeld een mooie accommodatie, een gezellig restaurant of bied je leuke activiteiten aan in Nederland of in het buitenland en wil je dat wij dit onder de aandacht brengen van onze lezers en volgers? Dat kan. Uiteraard willen we het wel eerst zelf ervaren, voordat we iedereen hierover tippen.

Laat ons dus een nachtje slapen, jouw eten proeven of je activiteit ervaren. Als het ons goed bevalt, dan zullen we hierover schrijven op reislekker.nl en onze positieve ervaringen delen op onze social media kanalen (Instagram en Facebook).

Heeft jouw onderneming een mooi product dat past bij onze doelgroep, dan willen wij dit dolgraag uitproberen. Bij een positieve ervaring zullen wij dit uiteraard direct uitgebreid met onze volgers en lezers delen. Zowel op onze website als via onze social media kanalen (Instagram en Facebook).

Heeft jouw merk iets te maken met reizen of eten en wil je dit voor langere tijd onder de aandacht brengen van onze lezers en volgers? Dan kan dat. Uiteraard zullen we onze naam alleen aan een merk of product verbinden als wij hier ook volledig achterstaan en als dit relevant is voor onze doelgroep.

De daadwerkelijk vormgeving van het ambassadeurschap hangt af van het merk, maar ook van de specifieke wensen die je hebt. We zijn hierin flexibel en komen hierover graag met je in contact.

Een winactie is een fantastische manier om jouw dienst of product onder de aandacht te brengen van onze lezers en volgers. Als jouw dienst of product aansluit bij onze doelgroep, dan staan wij er natuurlijk voor open om een winactie uit te zetten via onze social media kanalen (Instagram en Facebook).

Wil je bijvoorbeeld jouw reisbureau, accommodatie of rondreis onder de aandacht brengen bij ons publiek, dan is een persreis voor jou een geweldige manier.

Onze reis dient (in elk geval grotendeels) te worden bekostigd en wij garanderen je dat we over de reis prachtige verhalen zullen delen via onze social media kanalen (Instagram en Facebook). En natuurlijk zullen we al onze ervaringen na de reis vastleggen in meerdere blogs op onze website. Uiteraard steeds met een duidelijke vermelding van jouw bedrijf.

Sluit jouw merk (product, dienst, etc.) aan bij onze doelgroep, dan adverteren we graag op zowel onze website als onze social media kanalen (Instagram en Facebook). Voor kortere of langere tijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten.

(Eerdere) samenwerkingen

Reviews

With regards to your pics and travelling, put your pictures and posts in a pdf – if you haven’t done this already – and share with companies to engage in a cooperation. We are getting quite a few, but yours are more engaging and creative. Which exceeded our expectations.

Thank you! We love it, well done ⭐️

Izabella
General Manager
Urban Habitat Hostel & SuitesReally really love the content that you created. Honestly it is perfect, it is exactly what we were looking for. We are so glad we did not give you any restrictions in terms of creativity. Because what you produced is absolutely brilliant. Hope we can do the same thing for our other hostels.

I really want to say thank you, really good content, this is exactly what we needed.

Yogesh Ram
Head of Marketing (previous) 
Safestay Hostels

Neem contact met ons op

Wil je met ons samenwerken? Super leuk! Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Via het contactformulier onderaan deze pagina, de mail of een privéberichtje via onze sociale media kanalen. Wat jou het beste uitkomt.

Mail
Via de mail zijn wij te bereiken op samenwerken@reislekker.nl.

Sociale media
Voor een privébericht op onze social media kanalen kan je terecht op onze Instagrampagina of Facebookpagina.

Contactformulier

Logo reislekker

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *