Samenwerken reislekker.nl cover

Samenwerken

Samenwerken

Wij zijn gepassioneerde en avontuurlijke reizigers en via onze website en Instagram willen we deze passie op zoveel mogelijk andere (potentiële) reizigers overbrengen. We werken daarom ook dolgraag samen met mensen en bedrijven die óók een passie hebben voor hun dienst of product. Wij staan open voor iedere samenwerking die past bij onze doelgroep en waar we zelf ook voor 100% achter staan. Uiteraard moet er een link zijn met reizen of eten. Dus heb je een product, idee, activiteit of iets anders dat hierbij past en wil je graag met ons samenwerken? Lees dan snel verder. We horen graag van je en kijken uit naar een leuke of lekkere samenwerking.

Onze doelgroep

Iedereen boven de 18 jaar die houdt van reizen, lekker eten, actief bezig zijn (buiten) en die avontuurlijk is ingesteld. Onze doelgroep is over het algemeen dan ook niet te vinden in een buffetrestaurant van een all inclusive resort of op het dek van een cruiseschip. Onze volgers willen graag nieuwe dingen ontdekken en vinden het juist leuk om hun eigen reis samen te stellen. Van beginnende backpackers, tot stedentrippers, doorgewinterde kampeerders of mensen die net als wij voor langere tijd op reis gaan. Mensen die op zoek zijn naar de beste deals. Meer reizen voor minder. We blijven tóch Hollanders.

Onze doelgroep is voornamelijk Nederlands. Onze website is dan ook niet voor niets in het Nederlands geschreven. We zijn een reislustig volk en er is eigenlijk geen buitenlandse bestemming geweest, waarin we geen Nederlander zijn tegengekomen.

Ondanks dat op onze doelgroep geen etiket van een specifieke leeftijdscategorie kan worden geplakt, bereiken we met name mensen tussen de 24 en 35 jaar.

Mogelijkheden tot samenwerken

Hieronder vind je verschillende vormen om met ons samen te werken. Klik op een van de mogelijkheden en lees hierover meer informatie. Heb je een ander leuk idee, maar staat dit hieronder niet genoemd? Stuur ons dan een berichtje, we staan open voor leuke en vernieuwende ideeën.

Gesponsorde content/review (overnachtingen, eten, activiteiten, etc)

Product review

Merk ambassadeur

Winacties

Persreizen

Advertenties

(Eerdere) samenwerkingen

Reviews

With regards to your pics and travelling, put your pictures and posts in a pdf – if you haven’t done this already – and share with companies to engage in a cooperation. We are getting quite a few, but yours are more engaging and creative. Which exceeded our expectations.

Thank you! We love it, well done ⭐️

Izabella
General Manager
Urban Habitat Hostel & SuitesReally really love the content that you created. Honestly it is perfect, it is exactly what we were looking for. We are so glad we did not give you any restrictions in terms of creativity. Because what you produced is absolutely brilliant. Hope we can do the same thing for our other hostels.

I really want to say thank you, really good content, this is exactly what we needed.

Yogesh Ram
Head of Marketing (previous) 
Safestay Hostels

Neem contact met ons op

Wil je met ons samenwerken? Super leuk! Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Via het contactformulier onderaan deze pagina, de mail of een privéberichtje via onze sociale media kanalen. Wat jou het beste uitkomt.

Mail
Via de mail zijn wij te bereiken op samenwerken@reislekker.nl.

Sociale media
Voor een privébericht op onze social media kanalen kan je terecht op onze Instagrampagina of Facebookpagina.

Contactformulier

Logo reislekker

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *