Annick en Gieljan reislekker.nl woestijn Wadi Rum Jordanië

Over ons – Wie zijn wij en wat is reislekker.nl

Over ons – Wie zijn wij en wat is reislekker.nl

Hi! Wat superleuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen. Hopelijk heb je veel aan alle reis- en eettips die we op onze website met je delen. We stellen ons hieronder graag even aan je voor, zodat je wat meer over ons te weten komt en weet wie wij precies zijn. Uiteraard vertellen we je ook meer over reislekker.nl. We vinden het erg leuk om te weten wie onze lezers zijn. Als je wilt, kan je je onderaan deze pagina, bij ‘reageren’, kort aan ons voorstellen:).

Wie zijn wij – in het kort

Wij zijn Annick en Gieljan, begin 30 en uiteraard gek op reizen. Maar dat mag geen verrassing zijn met deze website. Onze roots liggen in het oosten van het land. Annick groeide op in Groenlo en Gieljan in Apeldoorn. De liefde voor lekker eten zat er bij Annick al van kleins af aan in.

Waar Annick al van jongs af aan met bestek at (wat ze overigens later weer is verleerd) ging dat bij Gieljan op het begin een stuk minder goed.

Studeren en…
Na onze heerlijke en zorgeloze jeugd, sloegen we onze vleugels uit tijdens onze studie rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De vonk sprong al over in ons eerste studiejaar (in 2006). In Nijmegen woonden we allebei (nog wel apart van elkaar) ruim 5 jaar op kamers. Pas na onze studie zijn we gaan samenwonen. Eerst ruim 5 jaar in Haarlem en vervolgens nog 1,5 jaar in Apeldoorn.

Liefde voor reizen
Wij houden hééél erg van backpacken. Weinig spullen mee, de wereld ontdekken, nieuwe mensen leren kennen, de beste deals scoren, nieuw eten proeven. Loving it. Dat is ook de reden dan we vanaf eind 2019 alles hebben opgezegd om de wereld over te reizen. Wil je meer over ons en onze reizen te weten komen, lees dan snel verder…

Meer informatie over ons

Klik op een van plusjes in de onderwerpen hieronder om de tekst uit te klappen.

Ga snel naar:

Leuke weetjes over ons (vraag & antwoord)

Onze liefde voor elkaar & het reizen

Het idee achter ‘reislekker.nl

Dit betekent de naam ‘reislekker.nl’ voor ons

Dit vind je allemaal op reislekker.nl

Ons logo

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 commentaren