Oosterse biefstuk reepjes Familiebox

Makkelijk variatie in je menu met de Familiebox

Makkelijk variatie in je menu: bestel de Familiebox

Voor degenen die ons al een tijdje kennen, wij houden van lekker en veel eten. Ook zelf koken vinden we heerlijk om te doen. Alleen soms weet je het gewoon even niet meer. Dan hebben wel echt geen inspiratie en maken we iets dat we heel vaak eten. De Familiebox brengt daar eenvoudig verandering in. Wil je een keer wat anders eten en makkelijke en snelle recepten toevoegen aan je standaard repertoire? Bestel dan de Familiebox. Deze box brengt snel en makkelijk variatie in je menu. Hieronder leggen we uit hoe het werkt en wat onze ervaringen zijn.

Wat is de Familiebox?

 • Altijd lekkere en gevarieerde maaltijden in huis
 • Alle ingrediënten gratis thuisbezorgd
 • Keuze uit 12 verschillende gerechten per week
 • Meer dan 200 gram groente
 • Super kindvriendelijk
 • Flexibel, wanneer en hoeveel jij wilt
 • Eenvoudig aanpassen en aan- en uitzetten

Hoe werkt het?

Familiebox biedt elke week inspirerende en gezonde, smaakvolle en eenvoudige gerechten. Alle gerechten worden met kwaliteit en zorg samengesteld voor jong en oud. In een handomdraai zet je makkelijke, lekkere en gezonde maaltijden met veel groente op tafel.

 1. Kies het aantal personen
 2. Kies de gerechten
 3. Ontvang de box met ingrediënten
 4. Kook de gerechten

VOORBEELDEN VAN DE GERECHTEN

Welke opties zijn er?

Je hebt elke week de keus uit 12 verschillende gerechten, je kiest het aantal dat jij graag wilt. En voor het aantal personen dat je wilt. Heb je een feestje? Dan kan je natuurlijk ook meerdere boxen bestellen. Je hebt de volgende opties qua personen en aantal gerechten:

Grootte van de box

 • Voor 2 personen
 • Voor 3-4 personen
 • Voor 4-5 personen

Aantal gerechten per week

 • 2 gerechten
 • 3 gerechten
 • 4 gerechten

Extra: fruitbox
Je hebt ook de mogelijkheid om een fruitbox aan je bestelling toe te voegen. Je krijgt dan ongeveer 4 kg fruit en dit kost 10 euro per box.

Hoe bestellen?

 • Snel en makkelijk online samenstellen
 • Op maandagavond bezorgd
 • 6 dagen voor de bezorgdag te wijzigen of annuleren (t/m dinsdag)

Inhoud van het pakket

De box bevat papieren tasjes met daarin de ingrediënten per gerecht. Afhankelijk van het aantal gerechten dat je gekozen hebt, zitten er net zoveel zakjes en receptenkaarten in de doos.

Wat kost het?

De prijs varieert per box en is afhankelijk van het aantal gerechten en het aantal personen. Een box voor 2 personen voor 3 dagen in de week kost normaal gesproken 42,50 euro. Kennismakingskorting: Je kan de box proberen met maar liefst 40% korting.

Onze ervaring

We vonden het erg leuk om de box te ontvangen. Het voelde een beetje alsof het Sinterklaas is, uitpakken en een verrassing wat er precies in de doos zit. De ingrediënten zijn per gerecht handig bij elkaar verpakt in een papieren zak. De letter op de zak correspondeert met de letter op de receptenkaart. De recepten zijn kort en duidelijk. Drie van de vier gerechten vonden we echt super lekker: de pittige Thaise beef (zie foto’s) , Kipsalon en de gegrilde groente couscous. De groente lasagne vonden we iets minder geslaagd. Maar he… smaken verschillen. Wij hebben in ieder geval veel nieuwe inspiratie gekregen voor nieuwe gerechten.

Kennismaken: welkomst korting

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij deze box ook wel eens uitproberen? Dat kan nu extra voordelig. Want de Familiebox heeft op dit moment een actie waarbij je 40% korting krijgt op je eerste bestelling.

Meer inspiratie voor lekkere recepten

Neem een kijkje op de website van de Familiebox, of natuurlijk op het eetgedeelte van onze eigen website: www.reislekker.nl/eten.


Ter info:
Wij mochten de Familiebox gratis proberen in ruil voor het schrijven van dit artikel. Voor elke bestelling via een van de linkjes krijgen wij een kleine vergoeding van de Familiebox. Daarvan doneren we 34% aan de Sampath Foundation in Sri Lanka. Help je mee?

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *