Zonsondergang Lagos

Boek of bestel & doneer gratis

Boek of bestel & doneer gratis

Help je ons mee de wereld een stukje mooier te maken? Ben je van plan om online iets te kopen, boeken of te bestellen? Bijvoorbeeld een vakantie, hotel/hostel of vliegticket? Of misschien ga je een auto huren, heb je nog spullen nodig voor mee op reis of ga je cadeaus inslaan voor de feestdagen? Lees snel verder, dan leggen we uit hoe het werkt én hoe jij kan helpen door een eenvoudige klik.

Uitleg: Klik op onze linkjes en wij doneren

Klik op onze links
Klik op een van de linkjes hieronder (of in onze artikelen). Als jij vervolgens iets koopt, dan krijgen wij daarvoor een klein percentage van deze bedrijven. Van het geld dat we ontvangen, geven wij 34% (onze leeftijd) aan de Sampath Foundation in Sri Lanka. En het mooie is: Het kost jou geen cent extra. Zo wordt jouw cadeau of reis nog specialer en wordt iemand anders z’n wereld óók een stukje mooier! Help je ons mee zoveel mogelijk geld te doneren?

Overzicht links naar bedrijven en webwinkels

Meer informatie Sampath Foundation

Sampath Foundation Sri Lanka
Waarom dit goede doel? Sri Lanka, maar vooral de lieve mensen in dit prachtige land hebben ons hart gestolen. Ze hebben daar zo weinig, maar zijn zo gastvrij en vriendelijk. Wij hebben het geluk dat we in Nederland zijn geboren en een goede opleiding hebben gevolgd én afgerond. Dit is niet vanzelfsprekend. Met onze website hopen we naast inspireren van andere reizigers, ook iets terug te doen voor mensen die veel minder geluk en kansen hebben. De naam van de foundation sluit hier perfect bij aan. Sampath betekent ‘voorspoed en geluk‘ in het het Singalees.

Schrijnende situatie in Sri Lanka
Het gaat op dit moment heel erg slecht in Sri Lanka. Er is een tekort aan alles: voedsel, brandstof en elektriciteit. Rijden in de kenmerkende tuktuks lukt nu niet. Daarom bedacht de Sampath Foundation het fietsplan. Eerste doel: €6.000 voor 50 fietsen. Lees hier meer.

Duurzame oplossing
Voor €15 per maand kan een jongen of meisje bijlessen volgen om zo toegang te krijgen tot beter/hoger onderwijs. De foundation richt zich op een duurzame oplossing, omdat de ouders een inkomen moeten genereren. Zij kunnen gebruik maken van microkrediet om een eigen bedrijfje te beginnen of uit te breiden. De Sampath foundation is opgericht door Nederlanders.

Overstappen & (be)sparen

Spaarrekening

Telefoon & internet

Vervoer

Eigen auto

Heb je een vignet of milieusticker nodig? Check voor welke landen je een vignet of milieusticker moet bestellen.

Auto huren

Vliegen

TIJDELIJK TICKET

VLIEGMAATSCHAPPIJEN

ZOEKMACHINES VLIEGTICKETS

Bus, fiets en trein

Accommodaties boeken

Hotel, hostels en b&b

Vakantiehuizen

Pakketreizen

Dichtbij en ver weg

(Georganiseerde) verre reizen

Excursies

Goede voorbereiding

Reisspullen

Elektronica

(Reis)spelletjes

Webwinkels (op alfabet)

Belangrijk om te regelen

Reisverzekering

(Voordelig) betalen in het buitenland

Veilig internetten (in het buitenland)

Herinneringen

Fotoboeken

>> MEER KORTINGSCODES

Meer inspiratie

Bekijk hier alle bestemmingen
Met veel praktische tips & informatie