Zonsondergang Lagos

Boek of bestel & doneer gratis

Klik op onze linkjes en wij doneren

Online aankoop
Help je ons mee de wereld een stukje mooier te maken? Ben je van plan om online iets te kopen, boeken of te bestellen? Bijvoorbeeld een vakantie of vliegticket. Misschien ga je een auto huren, heb je nog spullen nodig voor mee op reis of ga je cadeaus inslaan voor de feestdagen?

Klik op onze links
Klik op een van de linkjes hieronder (of in onze artikelen). Dan krijgen wij daarvoor een klein percentage van deze bedrijven. Van het geld dat we ontvangen, geven wij 33% (onze leeftijd) aan de Sampath Foundation in Sri Lanka. En het mooie is: Het kost jou geen cent extra. Zo wordt jouw cadeau of reis nog specialer en wordt iemand anders z’n wereld óók een stukje mooier! Help je ons mee zoveel mogelijk geld te doneren?

Overzicht bedrijven en webwinkels

Meer informatie Sampath Foundation

Sampath Foundation Sri Lanka
Waarom dit goede doel? Sri Lanka, maar vooral de lieve mensen in dit prachtige land hebben ons hart gestolen. Ze hebben daar zo weinig, maar zijn zo gastvrij en vriendelijk. Wij hebben het geluk dat we in Nederland zijn geboren en een goede opleiding hebben gevolgd én afgerond. Dit is niet vanzelfsprekend. Met onze website hopen we naast inspireren van andere reizigers, ook iets terug te doen voor mensen die veel minder geluk en kansen hebben. De naam van de foundation sluit hier perfect bij aan. Sampath betekent ‘voorspoed en geluk‘ in het het Singalees.

Duurzame oplossing
Voor €15 per maand kan een jongen of meisje bijlessen volgen om zo toegang te krijgen tot beter/hoger onderwijs. De foundation richt zich op een duurzame oplossing, omdat de ouders een inkomen moeten genereren. Zij kunnen gebruik maken van microkrediet om een eigen bedrijfje te beginnen of uit te breiden. De Sampath foundation is opgericht door Nederlanders.

Vervoer

Vliegen

Auto huren

Bus, fiets en trein

Accommodaties boeken

Hotel, hostels en b&b

Vakantiehuizen

Pakketreizen

Dichtbij en ver weg

(Georganiseerde) verre reizen

Excursies

Goede voorbereiding

Reisspullen

Elektronica

(Reis)spelletjes

Overige webwinkels

Belangrijk om te regelen

Gezondheid – vaccinatie en coronatesten

Reisverzekering

(Voordelig) betalen in het buitenland

Veilig internetten (in het buitenland)

Herinneringen

Fotoboeken

Overstappen & besparen

Telefoon & internet

Energiemaatschappij