Neem een van deze gepersonaliseerde items mee op reis

Neem een van deze gepersonaliseerde items mee op reis

Hoe leuk is het om iets nuttigs mee op reis of op vakantie te nemen, waar je helemaal je eigen draai of persoonlijk tintje aan kan geven. We noemen hieronder een paar voorbeelden van gepersonaliseerde items die je in bagage wilt stoppen of er aan vast wilt maken om mee te nemen op reis. Leuk om voor jezelf te ontwerpen, maar misschien nog leuker om aan iemand te geven of van iemand te krijgen als cadeautje.

Bagagelabels

Gepersonaliseerde bagagelabels. Een mooie (vakantie)foto, je logo of een pakkende tekst. Bij Fotofabriek kan je je eigen bagagelabel ontwerpen. Geen zin om zelf iets te ontwerpen? Je kan ook kiezen voor een al bestaand ontwerp. Wij kwamen net terug uit Mexico toen we deze bagagelabels gingen maken, dus vonden we een foto van een cactus en de tekst ‘Do Not Touch’ wel toepasselijk.

Aantal: 5 stuks 
Prijs: €9,99

We zijn erg benieuwd naar jouw ontwerp! Stuur een berichtje of tag ons in je social media via @reislekker.nl of #reislekker.

Katoenen tas / tote bag

Wij gaan nooit op reis zonder tote bag: een handige katoenen/canvas tas. Maar ook in Nederland gebruiken we ‘m vaak. Handig voor de boodschappen, een dagje naar het strand of om de boeken van de bieb in mee te nemen. Omdat we die van ons zo vaak gebruiken, was ons vorige exemplaar helemaal versleten. Het leek ons super leuk om een tas met ons logo erop mee te nemen op ons volgende avontuur. Omdat we gek zijn van Spaanstalige landen, ontwierpen we ook een tas met een knipoog naar ‘reislekker’.

We zijn een klein en startend bedrijf, dus we hebben geen tassen in oplages van bijvoorbeeld 100 stuks nodig. Bij katoenentasbedrukken.nl kan je ook gewoon 1 gepersonaliseerde tas bestellen. Ideaal! Ook leuk om cadeau te geven (aan iemand die op reis gaat, maar ook voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid). Wij kozen voor de stevige canvas tas met lange hengsels (prijs: € 7,20, inclusief ontwerp en bedrukking). Fijne en snelle service.

Aantal: vanaf 1 stuk
Prijs:
1. katoenen tas: max. € 5,95 (excl. verzendkosten) één zijde bedrukt. Twee zijdes bedrukken is duurder. Als je meerdere stuks afneemt, wordt de prijs per stuk lager.
2. canvas tas: € 7,20 (excl. verzendkosten) één zijde bedrukt.
Webshop: Bekijk hier alle prijzen en mogelijkheden

Stickers

Heb je een feestje, een bijzondere gelegenheid, wil je meer naamsbekendheid aan je bedrijf geven of heb je een andere reden om lekker te plakken? Bij studentendrukwerk.nl kan je stickers printen (goedkopere optie) of stickers bedrukken (duurdere optie). Er zijn verschillende aantallen, formaten en vormen mogelijk: vierkant, rond of ovaal.

Aantal & prijs: Er zijn verschillende maten en aantallen mogelijk, vanaf € 13,31 voor twee vellen (15-80 stickers per vel).
Bekijk hier alle mogelijkheden

I was here
Hoe leuk is het om een sticker achter te laten in een accommodatie of aan het eind van een zware hike. Wij wilden graag een sticker met een QR-code, zodat mensen direct op onze website uitkomen als ze de sticker scannen.

Andere dingen bedrukken
Naast stickers zijn er ook heel veel andere dingen die je kan laten bedrukken zoals:

Meer tips: meenemen op reis

Dit moet je meenemen & inpakken als je gaat backpacken
Deze items nemen wij altijd mee op reis
Meer cadeau-tips voor reizigers en avonturiers

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *