Yoghurtijsje
Is het warm en heb je een vriezer tot je beschikking? Koop dan van die fruityoghurtjes. Steek een ijsstokje/vorkje/lepeltje door het folie en zet het een paar uur in de vriezer. Zo maak je super simpel je eigen yoghurtijsje en geniet je een stuk langer van je kleine yoghurtje.
Benodigdheden
- IJsstokje/lepeltje/vorkje
Ingrediënten
- 1 bakje yoghurt (met folie aan de bovenkant)
Instructies
- Steek aan de bovenkant een ijsstokje/vorkje/lepeltje door het folie.
- Zet het yoghurtbakje rechtop in de vriezer. Let erop dat het 'stokje' rechtop blijft staan (anders eet het later zo onhandig).
- Wacht een aantal uren tot de yoghurt bevroren is.
- Pak het yoghurtijsje uit de vriezer en verwijder de folie en het plastic bakje. Je kunt het ijsje nu opeten.
Vond je dit een leuk recept? Deel het dan met je vrienden en familie. Dit kan al met één muisklik, via een van de social media knoppen hieronder.
Reageren